Menu
Polyfonia - Kivi - Paperi - Sakset - Cup™ turnaus on vihdoin täällä!

Kivi - Paperi - Sakset - Cup™ turnaus on vihdoin täällä!

  • 22.07.2018 17:19

Onko sinusta voittamaan 250 kolen arvoinen pääpalkinto?


Odotettu Kivi - Paperi - Sakset - Cup™ turnaus on vihdoin täällä!


Oletko valmis vedättämään muita kivi, paperi ja sakset versiossa, jossa vaaditaan tuuria, taitoa ja kykyä lukea vastustajiasi?

KPS - Cup™ on vanha klassinen kivi, paperi ja sakset -peli, mutta pienellä twistillä! Kummallakin pelaajalla on käytössään vain tietty määrä jokaista pelimerkkiä. Kummallakin on käytössään 3 kiveä, 3 saksea ja 3 paperia. Ja kun olet käyttänyt kaikki tietyn tyypin pelimerkit, et voi enää käyttää niitä. Pelin tarkemmat säännöt löytyvät pelihuoneesta ja pelihuoneen foorumeilta.

Huoneen ovet avataan elokuun toisena lauantaina 11.8.2018 klo 17:00 ja turnaus räjähtää käyntiin samana päivänä klo 18:00!

Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä vain 8 ensimmäistä pelaajaa ketkä onnistuvat saamaan yhteensä 3 voittoa, pääsevät pudotuspeleihin. Voittoja ei tarvitse saada peräkkäin. Pudotus peleissä 8 jäljelle jäänyttä pelaajaa ottelee toisiaan vastaan 'paras kolmesta' formaatilla. Mikäli tilanne on kolmen pelin jälkeen edelleen tasan, pelataan äkkikuoleman tapaan niin monta peliä kunnes jompikumpi voittaa niistä yhden.

Turnauksessa ensimmäiksi tullut voittaa jopa 250 kolikon arvosta arvotavaraa tai kolikoita sekä kultaisen pokaalin, jossa hänet julistetaan Polyfonian ensimmäisen Kivi - Paperi - Sakset - Cup™in voittajaksi. Toiseksi tullut saa 100 kolikon arvosta arvotavaraa tai kolikoita ja kolmanneksi tullut 30 kolikon arvosta. Myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat sijoitus pokaalit. Tarkemmat palkinnot julkaistaan paria päivää ennen turnausta, joten pysy kuulolla!

Edit: Tapahtuma siirretty viikolla äkillisen tärkeän menon vuoksi. Entinen päivä oli 4.8. RoBo100 pahoittelee.

---

Pudotuspelien pelijärjestys:

1. karsinta voitot täyteen saanut vastaan 5. karsintavoitot täyteen saanut
2. karsinta voitot täyteen saanut vastaan 6. karsintavoitot täyteen saanut

3. karsinta voitot täyteen saanut vastaan 7. karsintavoitot täyteen saanut
4. karsinta voitot täyteen saanut vastaan 8. karsintavoitot täyteen saanut

1. ja 5. pelin voittaja vastaan 2. ja 6. pelin voittaja

3. ja 7. pelin voittaja vastaan 4. ja 8. pelin voittaja

Pronssipeli

Kultapeli

Kategoriassa
Kilpailut

Kommentit